Lejligheden

Lejligheden udgør 70 kvm og er det luksuriøse valg. Den er velindrettet med to dobbeltværelser, hvor et tredje kan tilkøbes (Bissekammeret). Der er en dejlig sofagruppe foran brændeovn og tv. Køkkenet har opvaskemaskine, induktionskomfur, mikroovn/ovn, blender, kaffemaskine, elkedel og service til 12 personer. Der er udgang til en hyggelig altanterasse direkte fra stuen. Læs endnu mere om lejligheden her. 
I gården lige udenfor lejligheden findes vores lille hyggelige orangeri, hvor der er plads til hyggeligt samvær. Direkte fra vores have går der en hyggelig vandresti og ridesti ned til Nationalpark Thy, hvor der af velmarkerede stier er uanede naturoplevelser i vente. 
 
Du troede du var kommet langt væk fra alting, men faktisk er alt der er værd at opleve ganske tæt på:
3 km - Vandet sø, en dejlig badesø, med mulighed for at sejle i kano
3 km - Nordvestjysk golfklub
4 km - Vangså - det storslåede Vesterhav
7 km - Cold Hawaii, Klitmøller - surfing, restauranter, street'food
11 km - Vorupør - fiskekuttere, Nordsøakvariet, restauranter, Havbad.

Mindre dobbeltværelse - Bissekammeret

Bissekammeret er et lille værelse, som er særdeles velegnet til en hurtig overnatning. Det er kun 6,5 kvm, som er godt indrettet med dobbeltseng, tv og et lille bord. Der endvidere elkedel, instant kaffe og the.
Bad og toilet findes i vores hyggelige bad- og toiletvogn i haven. Hvis man finder værelset for trangt til at nyde et godt måltid, kan man trække ud i vores orangeri, hvor der er god plads til hyggeligt samvær.
 
 

Campingvognen

Hvis man elsker den nære hygge i campingvogn, er der rig mulighed for at udfolde sig her. Campingvognen udgør 11 kvm beboelse, med dobbeltseng i den ene ende og siddegruppe i den anden ende. 
Der er tv, mikroovn, 2 små køleskabe, service og 2 elkogeplader. 
 
Der er bad- og toiletvogn i haven ved siden af, og lige udenfor døren er vores orangeri, hvor du frit kan nyde din morgenkaffe/-the. Der er i baghaven en bålplads, som ligeledes frit kan benyttes.
Annette Skou  | Tlf.: +45 51 82 01 34 | annette-skou@live.dk