Mulighederne i Thy

Hvis du ønsker en aktiv ferie er mulighederne mange eller en familieferie, er der utallige muligheder i området - for alle aldersgrupper. 
 
Ridning i Nationalpark Thy; Du kan enten selv ride ud og opleve naturen på egen hånd eller ride i en gruppe. I området er der mulighed for at leje en hest, køre med hestevogn og/eller deltage på guidede ture i nationalparken.

Mountainbiking; Der forefindes utallige udfordringer ude i parken, i form at stejle skrænter, skarpe sving og spændende smalle stier. Der er mange ruter med forskellige sværhedsgrader og længder.

Kanotur; Hvis man elsker kanoture, er der både mulighed for at sejle på små åløb samt på søerne i området. 

Løbe- og Vandreruter; På de forskellige ruter gennem nationalparkens varierende natur, kan man finde fantastiske udkigssteder, historiske monumenter og overvældende sights.

Geocaching; Gå på skattejagt i Thy, og find nogle af de mange skatte i området og oplev naturen på en ny spændende måde. Følg linket i højre side, for link til Geocaching i Thy.

Golf; Nordvestjysk Golfklub, der har udmærket sig med 2 peugeot-stjerner (hvilket kun 6 baner i Danmark har) og absolut kan tilfredsstille ethvert golfbehov, og med beliggenhed i den storslåede natur, er det både udfordrende og en sand åbenbaring for golfentusiaster. Ligger 3 km fra Tvillinggaard.

Windsurfing og kite surfing; I det omtalte Cold Hawaii - Klitmøller er der mange udfordringer til vandhundene, der er næsten ingen grænser for hvilke vandsport, der dyrkes i dette område. Der er mulighed for leje af udstyr samt undervisning for såvel begyndere som de mere øvede.
 
Cykelferie; cykel rundt på egen eller lejede cykler i nationalparken, overnat en nat i nationalparkens mange shelters eller kom tilbage til Tvillinggaard Thy efter en dejlig cykeltur. Tvillinggaard Thy ligger lige ved Vestkystruten 1 og Panoramarute 411.
 
Margueritruten; den 3600 km lange turistrute for billister, der vil opleve hele danmark fra en flot side. I Thy fører ruten igennem et naturskønt område, forbi Limfjordscentret i Doverodde, og imellem de to søer Flade Sø og Ørum Sø. 

Fisketure; Der er mulighed for at fiske både i havet og i de små søer - man skal have et gyldigt fiskekort.
 
Kunst; Hvis man er kunstinteresseret, kan man finde galleriet Colours lige rundt om hjørnet, hvor der udstilles nogle smukke abstrakte malerier.  
 
Herunder er nogle fantastisk gode links, så du kan planlægge, hvad der skal ske i din ferie i Thy, blandt andet kan du finde udstillinger, koncerter, teaterforestillinger og guidede "safari-ture".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Annette Skou  | Tlf.: +45 51 82 01 34 | annette-skou@live.dk