Muligheder / Lystfiskervenlig overnatning

Limfjordsfiskeri og Vesterhavsfiskeri

Med en placering 12 km fra Limfjorden, 4 km fra Vestkysten og 3 km fra Vandet Sø er Tvillinggaard et oplagt udgangspunkt for fisketuren.
 
Vi har i alt 10-13 sengepladser fordelt på ferielejlighed, et mindre værelse, og 2 campingvogne. Her er gode parkeringsforhold, WiFi, enestående natur og der er mulighed for at bestille morgenmad og leje fiskekajakker til brug i Limfjorden eller på Vandet Sø.
 
Som certificeret overnatningssted for lystfiskere kan vi vejlede jer om det lokale fiskeri og vi har faciliteter som renseplads, fryser til fangsten, tørrerum til vaders mv.
 
Det nære fiskeri
Den nordvestlige del af Limfjorden er et omfattende system af småfjorde, bredninger, sunde og vige. Området omfatter desuden Mors, Limfjordens største ø, der med sin stejle molerskrænter giver en enestående ramme for naturoplevelsen. Tilsammen byder området på flere af Limfjordens allerbedste kystpladser for havørredfiskeri.
 
Bevæger du dig ud på vestkysten er der mulighed for fiskeri i barsk natur og noget af det bedste mole- og høfdefiskeri, man kan opleve i Danmark.Vestkysten er også udgangspunktet for havfiskeri på Det Gule Rev. 
 
På kortet er kendte fiskepladser i Limfjorden og på vestkysten angivet med en streg og et tilhørende nummer. Pladserne på kortet er udvalgt på baggrund af lokale lystfiskeres erfaringer med fiskeriet og pladsernes tilgængelighed.
Annette Skou  | Tlf.: +45 51 82 01 34 | annette-skou@live.dk